Afbeelding ter illustratie van Basiscursus voor broederijmedewerkers
15/01/2025

Basiscursus voor Broederijmedewerkers (Engelstalig)

VOL – De Basiscursus voor broederijmedewerkers is een kleinschalige, interactieve & up-to-date cursus speciaal ontwikkeld voor medewerkers van broederijen. In 5 middagen worden medewerkers bijgeschoold op de meest belangrijke aspecten binnen de broederij, waar zij in hun dagelijks werk mee te maken hebben:

  • Broedeikwaliteit, selectie & bewaarcondities
  • Routing, schoonmaken, desinfectie & veiligheid
  • Kuikenkwaliteit & welzijn
  • Broedproces & -systemen
  • Kuikengezondheid & vaccinatie

Iedere cursusdag een ander thema en een andere spreker.

De cursus wordt naar verwachting na de zomer 2025 opnieuw aangeboden. Het gaat dan om de Nederlandstalige versie van deze cursus. Mocht je interesse hebben stuur dan even een berichtje naar info@dinekerietveld.nl.